Welkom op onze speciale info pagina voor gasten en passanten van Watersportvereniging Kraggenburg

gastenGasten en passanten
De jachthaven van watersportvereniging Kraggenburg wordt door velen omschreven als één van de mooiste van Nederland. Wij krijgen daar jaarlijks veel lovende woorden over en dat is ons veel waard.
Bij aankomst in onze haven kunt u ligplaats nemen aan de lange kade. Wilt u in een box liggen, volg dan de aanwijzingen van onze havenmeester.
Vanaf ongeveer 19.00 uur is de havenmeester aanwezig om het liggeld te innen en kunt u met vragen bij hem terecht.

Om uw verblijf als passant zo aangenaam mogelijk te maken doen wij er alles aan om dat te bevorderen. Zo hebben we onlangs een aantal speelattributen voor kinderen geplaatst en zijn we bezig een tweede toiletunit te installeren.

Op onze website vindt u ook veel informatie over activiteiten en bezienswaardigheden in onze regio.

Wij wensen u een prettig verblijf in onze jachthaven