Watersportvereniging Kraggenburg: Prima locatie voor een weekendje uit met uw havenvereniging

groepen en tentverhuurGroepen en tentverhuur
WSV Kraggenburg biedt andere verenigingen ligplaats voor een groepsevenement.
Voor groepen en tentverhuur kunt u afspraken maken met het Peter van Lijnden. havenindeling@wsvkraggenburg.nl , of bij de havenmeester.
Wij bieden groepen een speciaal tarief. Ook is het mogelijk bij wsv Kraggenburg een tent te huren voor een evenement op onze haven.

Groepen
Wanneer u als havenvereniging bij ons ligplaats wilt nemen voor een evenement, dan bent u natuurlijk van harte welkom. We reserveren dan een deel van de kade afhankelijk van het aantal schepen dat zal komen. De kans bestaat dat u op rij moet gaan liggen (max. 3 dik) omdat we ook plaats willen blijven bieden aan andere passanten.

Tentverhuur
Watersportvereniging Kraggenburg beschikt over een grote feesttent die we kunnen inzetten op het moment dat voor uw evenement de weersomstandigheden het laten afweten. Uiteraard zijn er wel kosten verbonden aan het plaatsen van de tent.
Neem hiervoor contact met ons op