voorzieningen WSV Kraggenburg

 Het havenkantoor is gelegen in het midden van de jachthaven tussen de passanten kade en de boxen van de vaste ligplaatsen in. Heeft u vragen dan kunt u daar terecht. De havenmeester (tel: 06-39120975) is heel de dag aanwezig/ bereikbaar en zal u verder helpen. Ook vindt u op verschillende plekken in de haven pamfletten met meer informatie

Het douchegebouw bevindt zich voor in de jachthaven. Zowel voor de dames als de heren is er 1 douche beschikbaar waar u voor 50 eurocent gebruik van kunt maken. In dezelfde ruimte bevindt zich ook een toilet. Het douchegebouw is begin 2013 volledig vernieuwd. Ter hoogte van de passantenkade is een tweede douche-toiletruimte gerealiseerd

voorzieningen WSV Kraggenburg

In het midden van de jachthaven kunt u gebruik maken van een eenvoudig toiletgebouw. Deze eenvoudige douche-toilettengroep is dit jaar gerealiseerd.

voorzieningen WSV Kraggenburg

Passanten kunnen voor €2,- per dag gebruik maken van de stroomvoorziening langs de kade. Deze stroomvoorziening is af gezekerd op 6 Ampère. Gebruikt u te veel stroom dan zal de zekering in de veiligheid schieten. De havenmeester zal dan de zekering weer moeten activeren.

voorzieningen WSV Kraggenburg

Passanten kunnen gratis vuilwater afvoeren. U kunt het afpompstation niet zelf bedienen. Daarvoor heeft u de havenmeester nodig. Tegen betaling van 50 eurocent per 120 liter kunt u hier ook drinkwater innemen. Direct naast het havenkantoor is hiervoor een speciale steiger ingericht.

voorzieningen WSV Kraggenburg

WSV Kraggenburg beschikt over een bescheiden parkeerplaats die ruimte biedt aan ca. 30 auto’s. Ook is er  voor de eigen leden nog parkeerruimte achter de slagboom.