Watersportvereniging Kraggenburg biedt uitstekende voorzieningen | Voor de kinderen zijn er veel speeltoestellen

Havenkantoor
Het havenkantoor is gelegen in het middenvoorzieningen WSV Kraggenburg van de jachthaven tussen de passanten kade en de boxen van de vaste ligplaatsen in. Heeft u vragen dan kunt u daar terecht. De havenmeester is vanaf 19.00 uur aanwezig en zal u verder helpen. Ook vindt u op verschillende plekken in de haven pamfletten met meer informatie.

Douches
Het douchegebouw bevindt zich voor in de jachthaven. Zowel voor de dames als de heren is er 1 douche beschikbaar waar u voor 50 eurocent gebruik van kunt maken. In dezelfde ruimte bevindt zich ook een toilet. Het douchegebouw is begin 2013 volledig vernieuwd. Ter hoogte van de passantenkade is een tweede douche-toiletruimte gerealiseerd.

Stroomvoorziening
voorzieningen WSV KraggenburgPassanten kunnen tegen betaling van 1 euro per 10 uur (12ooW) gebruik maken van de stroomvoorziening langs de kade. Deze stroomvoorziening is afgezekerd op 10 Ampere. Gebruikt u te veel stroom dan zal de zekering in de veiligheid schieten. De havenmeester zal dan de zekering weer moeten activeren.

Toiletten
voorzieningen WSV KraggenburgIn het midden van de jachthaven kunt u gebruik maken van een eenvoudig toiletgebouw. Deze eenvoudige douche-toilettengroep is dit jaar gerealiseerd.

Water innemen/Afzuigstation
voorzieningen WSV KraggenburgPassanten kunnen gratis vuilwater afvoeren. U kunt het afpompstation niet zelf bedienen. Daarvoor heeft u de havenmeester ( vanaf 19.00 uur)nodig. Tegen betaling van 50 eurocent per 120 liter kunt u hier ook drinkwater innemen. Direct naast het havenkantoor is hiervoor een speciale steiger ingericht.

Parkeerplaats
voorzieningen WSV KraggenburgWSV Kraggenburg beschikt over een bescheiden parkeerplaats die ruimte biedt aan ca. 30 auto’s. Voor de eigen leden is er daarnaast nog parkeerruimte achter de slagboom.