Watersportvereniging Kraggenburg biedt uitstekende voorzieningen | Voor de kinderen zijn er veel speeltoestellen

havenkantoorHavenkantoor
Het havenkantoor is gelegen in het midden van de jachthaven tussen de passanten kade en de boxen van de vaste ligplaatsen in. Heeft u vragen dan kunt u daar terecht. De havenmeester is vanaf 19.00 uur aanwezig en zal u verder helpen. Ook vindt u op verschillende plekken in de haven pamfletten met meer informatie.

doucheDouches
Het douchegebouw bevindt zich voor in de jachthaven. Zowel voor de dames als de heren is er 1 douche beschikbaar waar u voor 50 eurocent gebruik van kunt maken. In dezelfde ruimte bevindt zich ook een toilet. Het douchegebouw is begin 2013 volledig vernieuwd. Ter hoogte van de passantenkade wordt een tweede douche-toiletruimte gerealiseerd.

stroomStroomvoorziening
Passanten kunnen tegen betaling van 1 euro per 10 uur (12ooW) gebruik maken van de stroomvoorziening langs de kade. Deze stroomvoorziening is afgezekerd op 10 Ampere. Gebruikt u te veel stroom dan zal de zekering in de veiligheid schieten. De havenmeester zal dan de zekering weer moeten activeren.

toiletToiletten
In het midden van de jachthaven kunt u gebruik maken van een eenvoudig toiletgebouw. Daarnaast wordt op dit moment een tweede eenvoudige douche-toilettengroep gerealiseerd. De werkzaamheden daarvoor zijn nog niet helemaal afgerond. U kunt natuurlijk ook in onze douchegelegenheid voor in de haven terecht.

drinkwaterWater innemen/Afzuigstation
Passanten kunnen gratis vuilwater afvoeren. U kunt het afpompstation niet zelf bedienen. Daarvoor heeft u de havenmeester ( vanaf 19.00 uur)nodig. Tegen betaling van 50 eurocent per 120 liter kunt u hier ook drinkwater innemen. Direct naast het havenkantoor is hiervoor een speciale steiger ingericht.

slechtweervoorzieningSlechtweervoorzieningen
Mocht het slecht weer zijn en regenachtig, dan kunt u met uw kinderen gebruik maken van een speciaal voor dit doel neergezette overkapping. Ook is er een mogelijkheid om overkapt te barbequen. Daarnaast vindt u over de hele haven diverse speeltoestellen.

parkeerplaatsParkeerplaats
WSV Kraggenburg beschikt over een bescheiden parkeerplaats die ruimte biedt aan ca. 30 auto’s. Voor de eigen leden is er daarnaast nog parkeerruimte achter de slagboom.